2010. február 4., csütörtök

Tetőfedés, ereszcsatorna

A hideg és a hó ellenére dolgoznak az ácsaink, ha minden igaz, a jövő hét közepére teljesen el fognak készülni - az ereszcsatornával együtt. Le a kalappal előttük, és nem csak azért, mert a rossz időjárás ellenére lelkiismeretesen dolgoznak. Nagyon szépen megcsinálták a tetőszerkezetet, a cserepek katonás rendben állnak, az eresz is nagyon szép lett. Ez utóbbival kapcsolatban nagyon elégedettek vagyunk a választásunkkal: szinterezett (barna színű) alumínium mellett döntöttünk, és nem bánjuk. Összehasonlíthatatlanul szebb, sokkal könnyebb, és tartósabb a bádognál, de messze nem kerül annyiba, mint az igen szép, de drága LINDAB rendszerek.
Ácsunkat negyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek: megtaláljátok őt a http://www.wasyl-acs.hu/ címen.

4 megjegyzés:

  1. Nem irigylem az ácsokat, láttuk ma is dolgoztak nálatok a tetőn. Jó hideg volt, mi meg lapátoltuk a pincéből a havat :)Szépen haladtok!

    VálaszTörlés
  2. Holnap lesz teljesen meg a tető, hát nagyon hálásak lehetünk, mert a kemény hideg ellenére is minden nap kint voltak és dolgoztak az ácsok.
    Így is két hónap kellett hogy elkészüljön minden. Tök jó lesz ha már Ti is felépítitek a házat, mert akkora hóátfúvás alakult ki előttetek hogy rendszeresen elakadtunk....:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Vera!
    Meg tudnád írni nekem milyen típusú az ereszcsatorna? Amit találtam alumíniumból majdnem egy árban van a lindab-al.
    Köszönöm Dorka

    VálaszTörlés
  4. Szia Dorka,
    Sajna nem tudom pontosan, az ácsunk intézte (az árajánlata tartalmazta ezt is). Javaslom keresd meg őt, biztosan fog segíteni. A száma a referenciák között megvan.
    Üdv,
    Vera

    VálaszTörlés