2010. május 1., szombat

Költözés

Nem írtunk a blogra néhány napja. Jó pár napja most van először időm elővenni a gépet. Iszonyatosan fáradtak vagyunk, keveset aludtunk, de annál többet dolgoztunk, pakoltunk, takarítottunk. De a lényeg: BEKÖLTÖZTÜNK!!!!
Utolsó pillanatra azért csak összejött minden (majdnem minden) úgy, hogy birtokba tudtuk venni a házat. Van még hátra ugyan némi festés (javítások, garázs), a fűtési rendszert is be kell még állítani, és kívül még kissé kaotikusak az állapotok - folyik a külső színezés. Ezzel együtt is nagyon boldogok vagyunk, a rendezkedés közepette is folyamatosan ámulunk.
Ha előkerül a fényképezőm, rengeteg képet fogok készíteni és feltenni....

2 megjegyzés:

  1. Markó Erzsébet2010. május 5. 20:13

    Már nagyon várjuk a férjemmel együtt az új fotókat, szinte minden nap megnézzük az oldalt. Mi is ebben a cipőben járunk, építkezni szeretnénk. A telket már megvásároltuk, de pénzünk nincs a ház építésének a megkezdésére. Örülök, ha látom, hogy mégis sikerül valakinek ilyen rövid idő alatt felépítenie álmai otthonát ebben a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nekünk is reményt ad.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Erzsébet,
    Nagyon örülünk levelének, ígérjük, hamarosan láthatják a legfrissebb képeket. Az építkezés nagyon sok energiát igényel, de mégis megéri: megéri anyagilag, de megéri emberileg is, nincs annál jobb érzés amikor a saját erőnkből, általunk szervezve, minden lépésért "megszenvedve" építtetett házba mehetünk haza.
    Az anyagiakról: bátorság! Az előre eltervezett pénz úgysem elég soha sem, érdemes kockáztatni és belevágni, legfeljebb néha kicsit le kell állni. Addig is viszont erőt ad az, hogy látják növekedni álmaik otthonát.
    Ha kérdésük merülne fel, esetleg adhatunk tanácsot bármiben, kérem keressen bátran.
    Üdvözlettel,
    Vera

    VálaszTörlés